Author Topic: Profiles rebuild  (Read 2611 times)

keith

  • Veteran Member
  • *****
  • Posts: 500
  • Karma: +4/-0
    • MatchMeUK - Free Dating
Profiles rebuild
« on: January 03, 2008, 04:19:41 PM »
Hi

Im having some small issues, when i go to rebiuld my fields this just displays blank screen

Note: If you make changes to your fields please click here when you're done to apply the changes.(admin/processors/apply_field_changes.php)

I have 4,000+ members and bits missing from their profiles

Regards

Keith



admin2

  • Guest
Re: Profiles rebuild
« Reply #1 on: January 04, 2008, 02:53:45 AM »
At that many members I don't recommend you to use the ftp opmode. It is slower than disk opmode and it might time out when regenerating a large cache.

Check out the error log for any clues and get back to us.

keith

  • Veteran Member
  • *****
  • Posts: 500
  • Karma: +4/-0
    • MatchMeUK - Free Dating
Re: Profiles rebuild
« Reply #2 on: January 04, 2008, 05:29:08 AM »
Hi

Its what we discussed before, my pref was to elimante all ftp writing and use apache, and have it use only ftp for patching and modding etc...


My system is currently using ftp mode, what should i do, change the config file for just the rebuild then switch back to ftp once cahce is rebuilt

Keith

admin2

  • Guest
Re: Profiles rebuild
« Reply #3 on: January 04, 2008, 05:40:48 AM »
I thought you are already running in disk mode.
Do you have anything in your error log from the regeneration?

You can temporary switch to disk mode for the regeneration but unless your web server is running with the same user as the ftp user then you will have to chmod 666
skins_site/<skin>/cache and all files inside,
includes/fields.inc.php,
skins_site/<skin>/lang and all files inside.
After regeneration you can chmod back to 644.

After the experience with the migration script we will probably make it so the cache regeneration script would interrupt after a few minutes with a continue button...I didn't think that the regeneration scripts would be used so much.

keith

  • Veteran Member
  • *****
  • Posts: 500
  • Karma: +4/-0
    • MatchMeUK - Free Dating
Re: Profiles rebuild
« Reply #4 on: January 04, 2008, 05:55:08 AM »
No errors were generated by etano, just displayed blank screen

I didnt change to diskmode due to security issues

Yes if the profile rebuilder could be interupted this could solve the issue

What is the the comand to chown the files to 666, to do all files and directories

Keith

admin2

  • Guest
Re: Profiles rebuild
« Reply #5 on: January 04, 2008, 06:20:54 AM »
from command prompt:
Code: [Select]
chmod -R 666 /path/to/folder
-R means recursive so it will do the folder and all files inside.

keith

  • Veteran Member
  • *****
  • Posts: 500
  • Karma: +4/-0
    • MatchMeUK - Free Dating
Re: Profiles rebuild
« Reply #6 on: January 04, 2008, 07:03:54 AM »
Hi

ftp to disk

Tried 666 site stopped working
tried 777 site display and working

Same problem tho, profile rebuild times out

Found errors when chmod777

chmod() [<a href='function.chmod'>function.chmod</a>]: Operation not permitted
<br /><pre>Array
(
   
  • => Array

       (
           [function] => general_error
           [args] => Array


Keith